Despre companie

Rominserv Valves iAifo Zalău a fost înfiinţată în anul 1969, fiind specializată în proiectarea, fabricarea şi comercializarea unei game largi de armături industriale din fontă şi oţel.

În ultima decadă, compania și-a completat gama de produse cu piese turnate din fontă executate conform specificațiilor clienților.

Din 2004, Rominserv Valves iAifo a devenit membră a Grupului KMG International (Rompetrol), prin includerea ei în cadrul activităţilor antreprenorului general al Grupului, Rominserv.

Compania este specializată în proiectarea, fabricarea şi comercializarea unei largi game tipo-dimensionale de ARMĂTURI ȘI ROBINETE INDUSTRIALE cu diverse utilizări în domeniile: petrolier, petrochimic, transport de gaze, centrale termice, reţele de distribuţie ale apei, pentru temperaturi de lucru joase și ridicate, precum și pentru medii de lucru specifice.

Găsiți toate tipurile de armături industriale în catalogul Companiei în format PDF (RO / EN / RU):

Rominserv Valves iAifo produce o gamă diversă de PIESE TURNATE DIN FONTĂ complexe și cu miezuri multiple, cu mase de la 30 kg până la peste 2 tone. Acestea sunt realizate pe linii automate și în regim de producție manuală modernă la standarde de calitate europene și în special la standarde și cerințe tipic germane.

În ultimul deceniu, dată fiind expertiza companiei în domeniul metalurgiei și datorită cerințelor pietei, o mare pondere a eforturilor de proiectare și producție s-a îndreptat spre completarea gamei de armături cu piese turnate din fontă. Unul din obiectivele companiei este să păstreze această direcție în viito,r astfel încât ponderea produselor turnate să depășească 40% din totalul capacității de producție, exceptându-le pe cele care deservesc segmentul de armături.

Formele, dimensiunile și complexitatea pieselor sunt diverse, compania reușind să toarne piese de peste 1,5 - 2 tone la standarde de calitate excelente.

Facilităţi de producţie

Producţia este complet integrată, platforma dispunand de:

Sectoare de bază

  • turnătorii de fontă şi oţel
  • forjă
  • tratament termic
  • prelucrări mecanice
  • montaj şi probe

Sectoare auxiliare

  • laboratoare pentru analize chimice şi spectrale
  • laboratoare pentru control nedistructiv
  • laboratoare de incercări mecanice
  • sectoare de mentenanţă
  • transport

Pentru mai multe informaţii, accesaţi prezentarea: Rominserv Valves iAifo 2018.pdf

În decursul anilor, activitățile de proiectare și fabricare a produselor au fost permanent îmbunătățite. În prezent, Rominserv Valves iAifo este singurul producător de armături industriale pe piața internă precum și exportator pe piețe externe, cum ar fi: SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, Franța, Italia, Austria, Ungaria, Grecia, Orientul Apropiat și Îndepărtat, Indonezia, Australia etc.